Nytt utseende, nytt språk og ikke minst… nytt innhold.

31.desember 2016 la jeg ut min siste Post-It tegning, nr. 366 i rekken, etter en «lur» idé jeg fikk dagen før nyttårsaften 2015.

Nå er det slutt med tegning (virkelig slutt, jeg har ikke tegnet en kreativ strek siden) og på tide med et nytt langsiktig prosjekt.

Jeg går tilbake til en av mine store lidenskaper, det jeg sporadisk har puslet med siden jeg var 20 år gammel (jeg er 41 nå), jeg skal skrive en ny bok.

I 2014 fullførte jeg mitt første utkast til Brent, en roman jeg jobbet med i 1,5 år. Selv om jeg ikke skal gå videre med Brent, har den gitt meg mange erfaringer jeg nå tar med meg inn i det nye prosjektet. Erfaringene jeg har ervervet(fantastisk språk ikke sant?), progresjonen på den nye boken, hva den handler om mm. kommer senere, så se hva som skjer (jepps TV2 – den stjal jeg rått!).

I tillegg har jeg i løpet av sommeren brukt tiden på et annet prosjekt etter en utmerket idé fra min kjære medarbeidere Silje, om at jeg burde skrive mer short stories eller noveller. Jeg er nå i ferd med å avslutte min aller første short story, og denne blir lagt ut her i løpet av kort tid (vi snakker minutter, timer eller dager..senest uker. ), så følg med…

Tommy

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s