Jeg vant akkurat NaNoWriMo !!

Jeppsispeppsi! 🙂

Jeg bestemte meg for å prøve på NaNoWriMo i år. NaNoWriMo står for National Novel Writing Month og er en verdensomspennende inspirasjons- og motivasjons konkurranse hvor alle som klarer å skrive 50 000 ord, som er lengdedefinisjonen på en roman, i løpet av november vinner 🙂

Jeg må være ærlig, jeg hadde ikke trua på at jeg skulle klare å skrive en roman på en måned når splitter ny jobb tar det meste av tiden og energien. Men joda, jeg har tydeligvis talent for å spy ut ord, og en familie som aksepterer at jeg sitter mange timer etter jobb og skriver hver eneste dag, Takk!!!

Jeg er ikke ferdig med å skrive ned alle scenene enda, så jeg er spent på hvor mange ord jeg havner på når manuset er ferdig.

Bokens tittel er Elliot’s engler: Sofienbergmysteriet. Dette er en idè jeg har gått å ruget på siden jeg skrev Brent i 2014 og jobbet aktivt med siden januar i år.  Dette er en viktig bok for meg, og i motsetning til Brent kommer jeg til å gå hele veien med denne!

Men ikke forvent noe på en god stund enda. Det å spy ut ord betyr ikke at boken er ferdig. Det er nå jobben begynner; redigering, redigering og redigering, og ja, nevnte jeg redigering?

Jeg har håp om at boken er ferdig til sommeren, men planer er til for å brytes.

ijustwonnanowrimo

jeg har også en liten teaser på slutten, hils på Elliot; en av bokens flere protagonister (helter)

elliotblog

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s