Bokreisen, del seks

Så mange nyheter, så kort tid😊

Jeg går for journalistmetoden, det viktigste først:

Jeg har fått tilbakemelding fra redaktøren, og… Jeg er fornøyd!

Superbra innsats her Tommy, vil si du har hevet det et hakk(eller et terningkast som vi sier😊)allerede.

Mye supert arbeid her, du har lykkes bra i å få på plass en grunnleggende struktur, med en start, midt og slutt. Det er godt at vi har kvittet oss med psykiatrien, det var helt klart for tunge saker. Nå ligger alt på et kosekrimnivå der ingenting er for trist, der de signalene leseren får i starten videreføres utover i manus. Dette kan du fint lese før sengetid.

Jeg er imponert over hvor godt hun setter seg inn i materien, hun går inn i det med både hodet og hjerte, og det gjør det enkelt å ta imot kritikk. Og hun holder aldri igjen, ei heller her. Men nå er alt på et helt annet nivå, konkrete ting jeg kan jobbe med som gjør at jeg kan løfte den opp enda et terningkast til. Jeg er litt usikker på hvilket side av terningen jeg begynte på.

Så, alt i alt er jeg fornøyd. Mye av sommeren ligger igjen i de 37 sidene med synopsis/outline, og det føles godt å treffe.

Redaktøren mener jeg har nuts and bolts klart, så jeg trenger ikke gå flere runder før jeg har skrevet ut manuset. Det vil si at nå er det bare å brette opp ermet og skrive. Jeg både håper og tror at jeg har et ferdig førsteutkast før jul. 2020 release er innenfor rekkevidde!😀

Jeg har nå registrert et foretak: Ueland Art – Forlagsvirksomhet for publisering av egenprodusert litteratur. Så nå er jeg i full gang med å legge inn utgifter i regnskapssystemet, merkelig artig å bruke et regnskapssystem. Neste steg er profesjonell hjemmeside. Jeg kommer nok til å flytte denne bloggen etter hvert tenker jeg.

Vi prøvde å kjøpe leilighet, men ble spent beinet under av banken. Jeg måtte bli sint og klage før de gikk tilbake på det, men da var det for sent.. kjipt, men men, da var det vel ikke meningen..

Siste nyhet er at jeg har meldt meg på en skrivekonkurranse 😀

Jeg klarte ikke la være. Tittelen er 2084 og temaet er George Orwells bok 1984 som ble skrevet i 1949 og har 70 års jubileum i år. Og er minst like relevant i dag som den gang. Som min redaktør sa: orginalen burde kanskje døpes om til 2020 uansett. Jeg bruker ikke redaktør her altså, men vi snakket om det. Det er en novellekonkurranse for det litterære magasinet Stemmer, og det er DEILIG å skrive novelle igjen. Noe helt annet, noe jeg kan fullføre på et par uker, ikke flere år. Jeg skriver en dystopisk Sci-Fi og jeg er fornøyd med historien. Litt stresset på tiden dog, jeg så ikke denne før det var under to uker igjen, og det er litt snaut med tanke på å få teksten perfekt. Men jeg skal jobbe med det ut uken så jeg får spikre sammen noe jeg kan sende over.  Fristen er på mandag. Juryen avslutter sitt arbeid ca. 1. oktober, og alle blir tilskrevet innen 15. oktober 2019.  De premierte tekstene trykkes i STEMMER nr. 2/2019, som utgis ca. 10. november. Den vil bli publisert her i sin helhet etter hvert også.

Det var det, jeg kommer tilbake snart med mer om 2084 og hvordan jeg skal løse de tingene som må løses med Elliots engler.

Til neste gang, Tommy.

 

 

 

Reklame

2 kommentarer om “Bokreisen, del seks

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s