OM MEG

Jeg kom til verden en nydelig vårdag i 1976, eller lettskyet i følge Yr dato søk; ikke så ille varmt heller, men været er ikke poenget her. Jeg ble født lubben og lat, en retning jeg valgte å følge de neste 41 årene. Lat i den forstand at jeg vet å senke pulsen, ikke at jeg er arbeidssky (ref. eventuelle arbeidsgivere som har rotet seg inn på B-loggen min)

Når jeg ble 20 kom litteraturen brått inn i livet mitt som en forvirrende lidenskap i en ung gutts allerede forvirrende hverdag. Jeg prøvde å skrive litt, startet friskt på en novelleserie som het Fengselsadvokaten, fikk gode tilbakemeldinger og la den i skuffen, hvor den fremdels ligger, dog noe gulere i fargen.

Frykten for å feile, og misnøye med egne verk har alltid fulgt meg, til og med den dag i dag. Men nå, etter 21 år med prøving skal jeg slutte med det og heller gjøre, bære eller briste; antageligvis sistnevnte.

Jeg er gift med en fantastisk og tålmodig (ikke på alt) kone og vi har verdens beste datter, som har bestemt seg for å bli tenåring som 8 åring, så jeg håper på en rolig 30 åring når hun er 14.

Mitt daglige yrke er brannsikkerhet og da spesielt det forebyggende arbeidet. Jeg er utdannet branningeniør i forblåste, men fantastiske, Haugesund. Jobbet som brannteknisk konsulent og rådgiver noen år før kona fant meg og «tvang» meg tilbake til «feil» side av landet. Jobbet så 7 år i brannvesenet før jeg nå, i morgen dersom du leser dette for første gang den 31.08.2017, begynner hos DSB; Direktoratet for Samfunnsikkerhet og Beredskap.

Denne B-loggen er min markedsføring, min dagbok, min publiserer og min terapeut i denne galskapen jeg driver med…

Håper nettopp du finner noe glede av det jeg legger ut her, og jeg setter umåtelig pris på tilbakemeldinger.

Tommy

 

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s