Bokreisen, del åtte

Elliotsenglerfacebook

Jeg har laget en ny side på Facebook for de som vil fortsette å følge bokreisen og Elliots engler. www.facebook.com/elliotsengler

Fra nå av vil jeg ikke spamme ned min egen facebookside, men alt som er relatert til Elliots engler vil legges ut på den nye siden. Så hvis du vil fortsette å følge Elliots engler gå dit og trykk på liker.

Aller først vil jeg ønske vel overstått høstferie for de som har vært så heldige. Jeg har hatt en fantastisk uke på Norefjell Spa og Ski-resort. Det kan jeg anbefale på det sterkeste. Jeg hadde til og med litt ordentlig ferie på ekte. Jeg har vært sammen med familien, gått lange turer hver eneste dag, lest mye og (nesten) ikke skrevet noe.

her ser dere noen bilder fra turen vår: Alvin som koser seg i høstfargene og Leah som er på ridetur i snøen dagen etter. Er det flere enn meg som får ondskapens hotell vibber av bildet i midten?

Altså. Jeg har ikke skrevet noe på Sofienbergmysteriet, men jeg har gjort noe skriverelatert. Men før jeg sier hva det er, her er en liten statusrapport på utskriving av manuset:

Jeg har fremdeles et veldig godt driv, og jeg har satt meg en deadline for ferdigstillelse av førsteutkastet til selveste Halloween, 31.10. Jepp, jeg har bare ut måneden på å bli ferdig, hjelp! Og det i samme måned som vi pusser opp leiligheten, flytter og jeg i tillegg har noen jobbreiser.

Men det går nok bra, aldri i væra. Jeg er veldig spent på hvor mange ord jeg klarer å presse ut av førsteutkastet. Jeg har satt meg et løst mål på ca. 65 000, og i dag rundet jeg 40 000. Jeg har akkurat 20 scener igjen så det spørs om jeg når målet. Men det er jo ikke antall ord som er det viktigste, sa brura. 😉

Grunnen til at jeg har satt denne litt tøffe deadlinen er, og nå kommer jeg tilbake til det skriverelaterte jeg gjorde i høstferien, jeg skal skrive bok nr. 3 av Elliots engler i november!

Jeg skal for andre gang delta på NaNoWriMo (National Novel Writing Month), og for andre gang går jeg for å vinne. Så når jeg sier at jeg ikke har skrevet noe i høstferien, er dette en sannhet med relativt store moderasjoner.

I motsetning til forrige gang jeg var med på NaNoWriMo skal jeg bruke oktober (det lille jeg har igjen) til å forberede meg. Jeg har i løpet av høstferien tenkt og skrevet ned mye. Jeg skal gjøre noe litt spesielt med bok 3, og det krevde at jeg klarte å finne noen gode løsninger som ikke gikk på bekostning av historien.

Løsningen kom når jeg satt i ..Warning: Major douchbag moment inncoming.. boblebadet på Norefjell og så utover de snødekte toppene som dagen før hadde vartet opp med en fargeeksplosjon av høstfarger et nasjonalromantisk postkort verdig. Jeg hadde et stort problem med slutten av boken. Min opprinnelige tanke og idé fikk et skudd for baugen når kona lurte på om det egentlig var så lurt. Det var nok egentlig ikke det, eller? Vet ikke 😊 Men jeg vet akkurat hva redaktøren hadde sagt, og hun hadde nok vært helt enig med kona. Men da jeg satt der blant de varme boblene og nøt utsikten kom det eurekaøyeblikket som jeg hadde ventet på. #Thatfeeling!

Jeg gleder meg veldig til å snakke mer om bok 3, som blir bok 2 fordi jeg skrev om bok 1. Ja den som henger med😊 En liten spoiler før jeg gir meg; gjengen skal ut å reise, kanskje blir det en liten roadtrip også.

Vi ses plutselig!

Tommy

Elliots Engler

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s